ceyg_p Modaratör
Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 30 Nerden : İstt Lakap : ceyqp & fyL Hepsiden Favorin : HePsİ Hangi Hepsi Kızı : Sanal hayvan : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: İstekler ! Çarş. Ekim 01, 2008 11:42 pm | |
| Hangi Üyeden İstiyorsun: Kimli olcak: Ne yazıcak: Nasıl olucak: İmza mı avatar mı yoksa takım mı ? Resim:
Bunları doldurup gönderin ! Resim senden olsun diyenler ibo show mu,kliptonik mi,hepsi 1 mi,özel resim mi Hangisini istiyorsa yazsın.. | |
|
ceyg_p Modaratör
Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 30 Nerden : İstt Lakap : ceyqp & fyL Hepsiden Favorin : HePsİ Hangi Hepsi Kızı : Sanal hayvan : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/10/08
| |
ceygp Admin
Mesaj Sayısı : 70 Nerden : İst. Lakap : fyL97 Hepsiden Favorin : Ayrım Yapmam Sanal hayvan : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 29/09/08
| |
öyessarda Modaratör
Mesaj Sayısı : 85 Nerden : tarsus Lakap : öyessa Hepsiden Favorin : Cc'mre *m^ hangi takımlısın ? : Hangi Hepsi Kızı : Sanal hayvan : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: İstekler ! Cuma Ekim 03, 2008 9:02 pm | |
| Hangi Üyeden İstiyorsun: Pamir 'den Kimli olcak: Cemre Ne yazıcak: !!! Takıl İste !!! Nasıl olucak: İmza mı avatar mı yoksa takım mı ? : Avatar Resim: Farketmez Bu Başlıgın Görevlisi Diyor ki : Edit (ceyg_p) : Birdaha Türkçe'yi Doğru Kullanın.( Örnegin : Pamir*mden demiştin YANLIŞ ! Pamir 'den Dicektin . Düzelttim! Ayrıca Lütfen Birdahikine Formu Doldur. Ben Doldurdum ) Birdaha Uymayan UYARI ALIR ( Görevliler Hariç ! ) | |
|